Ett företag med goda avsikter

När Grahns startade år 1949, var vi traktens lokala polkagristillverkare. Idag tillverkar vi mellan femton till tjugo ton gele, karamell, pressade tabletter, kolor, choklad och skumgodis varje dag, och har hela världen som marknadsplats.

Framgången bygger på några enkla principer: Naturliga råvaror och personal med fallenhet för god smak, samt förmågan att bevara flexibiliteten och den personliga atmosfären när företaget växer.

Varje år utvecklar vi 3-4 nya godissorter. Som för vårt övriga sortiment är de baserade på naturliga råvaror. Allergener eller azofärgämnen förekommer inte i våra produktion, vi vill tillverka ett rent godis, av högsta klass.

Grahns är certifierat enligt livsmedelsstandarden FSSC 22000. Målet är att alltid motsvara och överträffa våra kunders förväntningar.

Affärsidé:

Grahns skall utveckla, producera och distribuera högkvalitativ gele och skumkonfektyr till den svenska och internationella marknaden. Detta skall göras med hög flexibilitet och servicegrad för att tillgodose vår olika kunders behov.

Vårt godis

Gamla godingar och pigga nykomlingar. Grahns sortiment är varierat och under ständig utveckling.

Läs mer
Beställ Online

Gamla godingar och pigga nykomlingar. Grahns sortiment är varierat och under ständig utveckling.

Läs mer
Grahns växer

I oktober 2016 förvärvade Grahns konfektyr AB bolaget Totte Gott i Skövde. Detta medför ett utökat produktsortiment samt varumärkena "Hockey Pulver" och "Hockeypuckar".

Läs mer

Grahns Konfektyr AB
Rattvägen 3
541 34 Skövde
Tel: 0500−49 50 90
Fax: 0500− 49 50 99
E-post: info@grahnskonfektyr.se

Knockout Webbyrå